Logo design

Jouw onderneming verdient een sterk logo

De eerste indruk

De eerste indruk van een bedrijf wordt in grote mate bepaald door het logo. En je krijgt maar 1 keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Dus bezuinig er niet op, investeer in een goed logo. It’d better be good!

De wereld wordt steeds sneller. Steeds meer kijken we plaatjes en zijn we snel afgeleid. Hoe sterker jouw huisstijl, hoe groter de kans dat jouw bedrijf opvalt. 

Puik-logo-transparent-dark

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos en het is fijn om vooraf grip te hebben op het creatieve proces en de kosten. Daarom werkt Puik met pakketprijzen voor het ontwerpen van logo’s. Indien gewenst kan gedurende het proces een pakket altijd ge-upgrade worden naar een uitgebreider pakket.

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief Puik ontwerp.

Fast Forward

Snel een nieuw logo 

De vormgever krijgt het volledige vertrouwen van de klant. Na een intakegesprek maakt de vormgever direct een volwaardig logo. Hierin kunnen nog enkele kleine aanpassingen gemaakt worden. Er wordt naar gestreefd dat het gehele proces niet langer dan 1 week in beslag neemt. De opdrachtgever kan het proces goed sturen door vooraf zoveel mogelijk inspiratie aan te leveren. Het logo wordt opgeleverd in diverse digitale bestanden.
Prijs: € 180,-

Lean

Meest efficiënte weg naar een sterk logo.

Het proces bestaat uit 3 contactmomenten. Na een intakegesprek maakt de klant maakt een moodboard met logo voorkeuren. Hij krijgt vervolgens 3 schetsen waaruit hij er 1 kiest een aangeeft wat hij daaraan wilt veranderen. Die schets wordt uitgewerkt tot een volwaardig logo. Hierna is nog de mogelijkheid om kleine aanpassingen te laten doen. Tenslotte wordt het logo opgeleverd in diverse digitale bestanden.

Prijs: € 450,-

Interactive

De grondige aanpak om juiste snaar te raken.

De klant wordt nauw betrokken in het creatieve proces en begeleid in het maken van de juiste keuzes. Er zijn 5 contactmomenten. Na een uitgebreid intake gesprek maakt de klant maakt een moodboard met logo voorkeuren. Hij krijgt vervolgens 3 schetsen. Hierbij vertelt hij wat hij goed en juist niet goed vindt. Op basis daarvan worden nogmaals 3 schetsen gemaakt. Deze worden weer uitgebreid besproken en er wordt 1 schets uitgekozen. Deze wordt in een paar varianten verder uitgewerkt. Deze varianten worden weer besproken met de klant. Uiteindelijk wordt het ontwerp uitgewerkt tot een volwaardig logo. Hierna is nog de mogelijkheid om kleine aanpassingen te laten doen. Tenslotte wordt het logo opgeleverd in diverse digitale bestanden (png, pdf en eps) samen met een logo-handleiding dat uitleg geeft hoe het logo te gebruiken in diverse contexten.

Prijs: €1125,-

Sky

Voor de perfectionist is de sky the limit!

Deze aanpak start met een uitgebreide sessie waarin we op zoek gaan naar de boodschap van de onderneming en op welke manier het logo daaraan moet bijdragen. Welke doelgroepen moeten bereikt worden en in welke uitingen vervult het logo een belangrijke rol? Dat vormt de basis voor het creatieve proces, waarbij regelmatig een zijspoor bewandelt wordt om  nieuwe inzichten te vergaren. Er zijn onbeperkt aantal contactmomenten we stoppen pas als het ontwerp helemaal perfect is. Het logo wordt opgeleverd in diverse digitale bestanden samen met een uitgebreide huisstijl-handleiding dat uitleg en voorbeelden geeft hoe het logo toe te passen in diverse onderdelen van de huisstijl.  

Prijs: € 65,- per uur. Houd rekening met minimaal 24 uur.

 

enkele voorbeelden

Marian Bike Pictures
FanatiXC Mountainbike Team
Lakebike24 Challenge
MTB Ladies Competitie
Impuls Podotherapie
Roos Koeter
Best MTB Route
Original Jeep Owners CLub
GP service
?

Laten we praten

Neem vrijblijvend contact op en deel je idee!